Ca. 20 stk.
250 gr rørsukker
250 gr kokosmel
1 vanillestang
4 mellemstore æg
100 gr mørk chokolade til at dyppe toppene i
Flæk vanillestangen og tag kornene ud. Rør kokosmel, rørsukker, vanillestang og æg sammen. Dæk skålen til og lad det hvilie på bordet i et kvarters tid.
Form toppene til små pyramider og bag dem i ca. 10 ved 175 grader.
Køl dem af og dyp i smeltet mørk chokolade. Holder sig fint i 4-5 dage i en kagedåse..... Hvis man kan holde fingrene væk ;)
fredag den 20. juli 2012
Verdens Bedste Brownies
Smeltes i en gryde ;
120 gr mørk chokolade
125 gr smør
125 gr sukker
125 gr brun farin
Røres sammen i en skål
75 gr mel
1 spsk cacao
2 æg
½ tsk bagepulver
lidt salt
3 tsk vanillesukker
1 pose nødder
Bland derefter chokoladeblandingen i dejen
Brug ikke en for stor form, gerne en tærteform.
Bages ½ time og kun ½ time ;) ved 200 grader.... ikke varmluft
Køles af og skæres i små fine firkanter
120 gr mørk chokolade
125 gr smør
125 gr sukker
125 gr brun farin
Røres sammen i en skål
75 gr mel
1 spsk cacao
2 æg
½ tsk bagepulver
lidt salt
3 tsk vanillesukker
1 pose nødder
Bland derefter chokoladeblandingen i dejen
Brug ikke en for stor form, gerne en tærteform.
Bages ½ time og kun ½ time ;) ved 200 grader.... ikke varmluft
Køles af og skæres i små fine firkanter
Abonner på:
Opslag (Atom)