tirsdag den 2. juli 2013
Heksen´s egen side: Knækbrød
Heksen´s egen side: Knækbrød: 2 dl vand 1½ tsk salt 1 1/4 dl olie 100 g hvedemel 100 g rugmel 1 tsk bagepulver 50 g havregryn 50 g græskarkerner 50 g hørfrø 50 g...
Heksen´s egen side: Skønne små kokostoppe
Heksen´s egen side: Skønne små kokostoppe: Ca. 20 stk. 250 gr rørsukker 250 gr kokosmel 1 vanillestang 4 mellemstore æg 100 gr mørk chokolade til at dyppe toppene i Flæk vani...
Heksen´s egen side: Lakridsmarengs
Heksen´s egen side: Lakridsmarengs: Opskrift til 18 store flotte marengs ( 2 bageplader) 4 Bæger pasteuriserede æggehvider 250 gr. sukker 250 gr. flormelis 8-10 tsk. lakri...
Heksen´s egen side: Glutenfri & fedtfri Bananmuffins
Heksen´s egen side: Glutenfri & fedtfri Bananmuffins: Ca. 12 stk. 3 æg 75 g rørsukker 75 g brun farin 200 g rismel 2 tsk bagepulver 3 stk modne mosede bananer 2 spsk citronsaft ...
Glutenfri & fedtfri Bananmuffins
Ca. 12 stk.
3 æg
75 g rørsukker
75 g brun farin
200 g rismel
2 tsk bagepulver
3 stk modne mosede bananer
2 spsk citronsaft
1 vanillestang
1 tsk kanel
Pisk æg og sukker luftigt.
Tilsæt rismel, bagepulver, citronsaft, kanel og vanillestang. Tilsæt de mosede bananer.
Fordel dejen i muffinsforme. Fyld formene ca. 2/3 del op.
Bages ved 175 grader i ca 18 min.
3 æg
75 g rørsukker
75 g brun farin
200 g rismel
2 tsk bagepulver
3 stk modne mosede bananer
2 spsk citronsaft
1 vanillestang
1 tsk kanel
Pisk æg og sukker luftigt.
Tilsæt rismel, bagepulver, citronsaft, kanel og vanillestang. Tilsæt de mosede bananer.
Fordel dejen i muffinsforme. Fyld formene ca. 2/3 del op.
Bages ved 175 grader i ca 18 min.
Heksen´s egen side: Gulerodshummus
Heksen´s egen side: Gulerodshummus: Gulerodshummus 1 ds. kikærter 5 kogte gulerødder 1-2 fed hvidløg ½ -1 tsk spidskommen ( kan udelades ) 1 tsk paprika 4 spsk oliv...
Gulerodshummus
Gulerodshummus
1 ds. kikærter
5 kogte gulerødder
1-2 fed hvidløg
½ -1 tsk spidskommen ( kan udelades )
1 tsk paprika
4 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
2½ spsk tahin
smag til med salt & friskkværnet peber
Kør det hele sammen i en foodprocessor eller med en minihakker
1 ds. kikærter
5 kogte gulerødder
1-2 fed hvidløg
½ -1 tsk spidskommen ( kan udelades )
1 tsk paprika
4 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
2½ spsk tahin
smag til med salt & friskkværnet peber
Kør det hele sammen i en foodprocessor eller med en minihakker
Heksen´s egen side: Pesto
Heksen´s egen side: Pesto: Pesto Denne pesto smager meget af parmesan, hvilket vi godt kan lide i min familie :-)...... 50 g valnødder ( pinjekerner og pekan nød...
Pesto
Pesto
Denne pesto smager meget af parmesan, hvilket vi godt kan lide i min familie :-)......
50 g valnødder ( pinjekerner og pekan nødder kan også bruges)
1 fed hvidløg
100 g revet parmesan ( jeg bruger den ægte, parmigiano reggiano )
1 stort bundt basilikum
1 dl rapsolie ( olivenolie kan også bruges, så skal man bare være opmærksom på at det størkner, når man opbevarer det på køl )
smag til med salt & peber
Det hele køres sammen i en foodprocessor eller minihakker
Rigtig god fornøjelse
Denne pesto smager meget af parmesan, hvilket vi godt kan lide i min familie :-)......
50 g valnødder ( pinjekerner og pekan nødder kan også bruges)
1 fed hvidløg
100 g revet parmesan ( jeg bruger den ægte, parmigiano reggiano )
1 stort bundt basilikum
1 dl rapsolie ( olivenolie kan også bruges, så skal man bare være opmærksom på at det størkner, når man opbevarer det på køl )
smag til med salt & peber
Det hele køres sammen i en foodprocessor eller minihakker
Rigtig god fornøjelse
Abonner på:
Opslag (Atom)