tirsdag den 9. juli 2013
Heksen´s egen side: Edamamebønne salat
Heksen´s egen side: Edamamebønne salat: 250 g Edamamebønner (optøede) 250 g Tomater i tern 1 lille rødløg dressing af ; 2 spsk god olie 2 spsk balsamico el. hvidvinseddike (...
Edamamebønne salat
250 g Edamamebønner (optøede)
250 g Tomater i tern
1 lille rødløg
dressing af ;
2 spsk god olie
2 spsk balsamico el. hvidvinseddike ( jeg bruger min hyldeblomsteddike i øjeblikket)
Put Edamamebønner, tomater & løg i en skål hæld dressing henover og vend rundt..... Voila superlækker og nem salat
250 g Tomater i tern
1 lille rødløg
dressing af ;
2 spsk god olie
2 spsk balsamico el. hvidvinseddike ( jeg bruger min hyldeblomsteddike i øjeblikket)
Put Edamamebønner, tomater & løg i en skål hæld dressing henover og vend rundt..... Voila superlækker og nem salat
Heksen´s egen side: Pølsehorn ( Verdens Bedste )
Heksen´s egen side: Pølsehorn ( Verdens Bedste ): 32 stk. 3 dl Mælk 100 g Smør 50 g Gær ca 500 g Hvedemel 1 Æg Lidt Salt Lidt Sukker Pølser ( jeg bruger Steff Houlbergs brunchpølse...
Pølsehorn ( Verdens Bedste )
32 stk.
3 dl Mælk
100 g Smør
50 g Gær
ca 500 g Hvedemel
1 Æg
Lidt Salt
Lidt Sukker
Pølser ( jeg bruger Steff Houlbergs brunchpølser)
Ketchup
Lun mælk og smør i en gryde. Smuldr gæren i en skål ( røremaskine, hvis man har en ) og opløs den i den lune mælke-smørblanding.
Tilsæt æg, hvedemel, salt og sukker. Ælt dejen godt igennem. Hæver et lunt sted i 20 min.
Slå dejen ud på et meldrysset bord og del den i 4 klumper.Hver klump rulles fladt ud i en cirkel ca. ½ cm tyk og deles i 8 trekanter. Put ketchup og pølse på den yderste kant og rul sammen til horn udefra og ind. Pensles med sammenpisket æg og efterhæver i 20 min.
Bages i en 225 grader varm ovn i ca 12 min :-)
Velbekomme
3 dl Mælk
100 g Smør
50 g Gær
ca 500 g Hvedemel
1 Æg
Lidt Salt
Lidt Sukker
Pølser ( jeg bruger Steff Houlbergs brunchpølser)
Ketchup
Lun mælk og smør i en gryde. Smuldr gæren i en skål ( røremaskine, hvis man har en ) og opløs den i den lune mælke-smørblanding.
Tilsæt æg, hvedemel, salt og sukker. Ælt dejen godt igennem. Hæver et lunt sted i 20 min.
Slå dejen ud på et meldrysset bord og del den i 4 klumper.Hver klump rulles fladt ud i en cirkel ca. ½ cm tyk og deles i 8 trekanter. Put ketchup og pølse på den yderste kant og rul sammen til horn udefra og ind. Pensles med sammenpisket æg og efterhæver i 20 min.
Bages i en 225 grader varm ovn i ca 12 min :-)
Velbekomme
Abonner på:
Opslag (Atom)