søndag den 18. august 2013
Heksen´s egen side: Koldhævede Italienske boller
Heksen´s egen side: Koldhævede Italienske boller: Ca. 12 styk 300 g Tipo 00 mel (alm. hvedemel kan også bruges ) 300 g Durummel 15 g gær 5 dl koldt vand 1 spsk salt Opløs gæren i v...
Heksen´s egen side: Koldhævede grove boller
Heksen´s egen side: Koldhævede grove boller: Ca. 10 styk 13 g gær 3 ½ dl koldt vand 1 spsk honning 2 tsk salt 150 g rugmel 250 g hvedemel Rør gæren ud i koldt vand, tilsæt honn...
Koldhævede grove boller
Ca. 10 styk
13 g gær
3 ½ dl koldt vand
1 spsk honning
2 tsk salt
150 g rugmel
250 g hvedemel
Rør gæren ud i koldt vand, tilsæt honning og salt. Rør melet i. Rør dejen godt igennem, den skal stadig være klistret.
Sæt dejen på køl natten over mindst 8 timer.
Brug 2 skeer til at sætte bollerne over på bagepladen med bagepapir på.
Bag dem i ovnen ved 225 grader og skru ned til 200 grader og bag yderligere 20 min.
13 g gær
3 ½ dl koldt vand
1 spsk honning
2 tsk salt
150 g rugmel
250 g hvedemel
Rør gæren ud i koldt vand, tilsæt honning og salt. Rør melet i. Rør dejen godt igennem, den skal stadig være klistret.
Sæt dejen på køl natten over mindst 8 timer.
Brug 2 skeer til at sætte bollerne over på bagepladen med bagepapir på.
Bag dem i ovnen ved 225 grader og skru ned til 200 grader og bag yderligere 20 min.
Heksen´s egen side: Koldhævede Italienske boller
Heksen´s egen side: Koldhævede Italienske boller: Ca. 12 styk 300 g Tipo 00 mel (alm. hvedemel kan også bruges ) 300 g Durummel 15 g gær 5 dl koldt vand 1 spsk salt Opløs gæren i v...
Koldhævede Italienske boller
Ca. 12 styk
300 g Tipo 00 mel (alm. hvedemel kan også bruges )
300 g Durummel
15 g gær
5 dl koldt vand
1 spsk salt
Opløs gæren i vandet, tilsæt salt og de to slags mel. Rør godt til dejen er sej og luftig.
Sætte på køl natten over, 8 timer gerne mere.
Sæt bollerne på bagepladen med bagepapir med 2 skeer.
Bollerne sættes i kold ovn og bages med varmluft 200 grader i en ½ time
300 g Tipo 00 mel (alm. hvedemel kan også bruges )
300 g Durummel
15 g gær
5 dl koldt vand
1 spsk salt
Opløs gæren i vandet, tilsæt salt og de to slags mel. Rør godt til dejen er sej og luftig.
Sætte på køl natten over, 8 timer gerne mere.
Sæt bollerne på bagepladen med bagepapir med 2 skeer.
Bollerne sættes i kold ovn og bages med varmluft 200 grader i en ½ time
Abonner på:
Opslag (Atom)