Heksen´s egen side: Tabbouleh
250 g bulgur & quinoa
6 tomater
persill...: Tabbouleh 250 g bulgur & quinoa 6 tomater persille efter smag 1/4 iceberg salat Saften fra ½ citron ½ dl olie 1 tsk salt Kog ...
søndag den 19. maj 2013
Heksen´s egen side: Falafel ca. 20 stk.250 g kikærter ( blødt op i k...
Heksen´s egen side: Falafel ca. 20 stk.
250 g kikærter ( blødt op i k...: Falafel ca. 20 stk. 250 g kikærter ( blødt op i koldt vand natten over) 1 løg finhakket 2 fed knust hvidløg 2 tsk spidskommen 6 spsk h...
250 g kikærter ( blødt op i k...: Falafel ca. 20 stk. 250 g kikærter ( blødt op i koldt vand natten over) 1 løg finhakket 2 fed knust hvidløg 2 tsk spidskommen 6 spsk h...
Heksen´s egen side: Hindbærsnitter 16 - 18 stk.4 dl Mel1 tsk bagepu...
Heksen´s egen side: Hindbærsnitter 16 - 18 stk.
4 dl Mel
1 tsk bagepu...: Hindbærsnitter 16 - 18 stk. 4 dl Mel 1 tsk bagepulver 125 g stuetempereret smør 3/4 dl rørsukker 1 vanillestang ½ dl koldt vand Fy...
4 dl Mel
1 tsk bagepu...: Hindbærsnitter 16 - 18 stk. 4 dl Mel 1 tsk bagepulver 125 g stuetempereret smør 3/4 dl rørsukker 1 vanillestang ½ dl koldt vand Fy...
Heksen´s egen side: Falafel ca. 20 stk.250 g kikærter ( blødt op i k...
Heksen´s egen side: Falafel ca. 20 stk.
250 g kikærter ( blødt op i k...: Falafel ca. 20 stk. 250 g kikærter ( blødt op i koldt vand natten over) 1 løg finhakket 2 fed knust hvidløg 2 tsk spidskommen 6 spsk h...
250 g kikærter ( blødt op i k...: Falafel ca. 20 stk. 250 g kikærter ( blødt op i koldt vand natten over) 1 løg finhakket 2 fed knust hvidløg 2 tsk spidskommen 6 spsk h...
Falafel
Falafel ca. 20 stk.
250 g kikærter ( blødt op i koldt vand natten over)
1 løg finhakket
2 fed knust hvidløg
2 tsk spidskommen
6 spsk hakket persille
½ tsk chilipulver
2 spsk mel
1 tsk salt
olie til friturestegning
Hæld de udblødte kikærter over i en sigte og lad dem dryppe af. Put nu alle indgredienserne over i en foodprocessor ( en minihakker kan bruges, men så må man gøre det af flere omgange) og lad den køre til massen minder om rasp. Form til små bøffer og steg dem i friture på en pande eller frituregryde. Frituregryde steges de i ca 4 min. På panden bå begge sider til de er gyldne.
250 g kikærter ( blødt op i koldt vand natten over)
1 løg finhakket
2 fed knust hvidløg
2 tsk spidskommen
6 spsk hakket persille
½ tsk chilipulver
2 spsk mel
1 tsk salt
olie til friturestegning
Hæld de udblødte kikærter over i en sigte og lad dem dryppe af. Put nu alle indgredienserne over i en foodprocessor ( en minihakker kan bruges, men så må man gøre det af flere omgange) og lad den køre til massen minder om rasp. Form til små bøffer og steg dem i friture på en pande eller frituregryde. Frituregryde steges de i ca 4 min. På panden bå begge sider til de er gyldne.
Tabbouleh
Tabbouleh
250 g bulgur & quinoa
6 tomater
persille efter smag
1/4 iceberg salat
Saften fra ½ citron
½ dl olie
1 tsk salt
Kog bulgur og quinoa efter anvisning
Hak tomaterne fint
hak persille
Hak salaten fint
Blandes i den kogte afkølede bulgur & quinoa.
Bland citronsaft, olie og salt til dressing og vend den i skålen.
Man kan udelade quinoa og nøjes med bulgur.
250 g bulgur & quinoa
6 tomater
persille efter smag
1/4 iceberg salat
Saften fra ½ citron
½ dl olie
1 tsk salt
Kog bulgur og quinoa efter anvisning
Hak tomaterne fint
hak persille
Hak salaten fint
Blandes i den kogte afkølede bulgur & quinoa.
Bland citronsaft, olie og salt til dressing og vend den i skålen.
Man kan udelade quinoa og nøjes med bulgur.
Hindbærsnitter
Hindbærsnitter 16 - 18 stk.
4 dl Mel
1 tsk bagepulver
125 g stuetempereret smør
3/4 dl rørsukker
1 vanillestang
½ dl koldt vand
Fyld: Hindbærsyltetøj
Pynt: Glasur & Krymmel
Kom alle ingredienserne i en skål. Rør sammen med håndmixer ( dejkroge). Ælt dejen sammen med hænderne til sidst.
Del dejen i to lige store dele og rul hver del ud til to lange plader ca. 10 cm brede. Læg den ene plade over på en bageplade og kom hindbærsyltetøj på. Løft dernæst den næste plade ( stadig på bagepapiret) over på den første plade. Med dejsiden nedad. Klem kanterne let sammen.
Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 min.
Del først pladerne på den lange led og dernæst på den korte. Lad kagen svale og pynt så med glasur & krymmel
Velbekomme
4 dl Mel
1 tsk bagepulver
125 g stuetempereret smør
3/4 dl rørsukker
1 vanillestang
½ dl koldt vand
Fyld: Hindbærsyltetøj
Pynt: Glasur & Krymmel
Kom alle ingredienserne i en skål. Rør sammen med håndmixer ( dejkroge). Ælt dejen sammen med hænderne til sidst.
Del dejen i to lige store dele og rul hver del ud til to lange plader ca. 10 cm brede. Læg den ene plade over på en bageplade og kom hindbærsyltetøj på. Løft dernæst den næste plade ( stadig på bagepapiret) over på den første plade. Med dejsiden nedad. Klem kanterne let sammen.
Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 min.
Del først pladerne på den lange led og dernæst på den korte. Lad kagen svale og pynt så med glasur & krymmel
Velbekomme
Abonner på:
Opslag (Atom)