tirsdag den 9. juli 2013

Pølsehorn ( Verdens Bedste )

32 stk.

3 dl Mælk
100 g Smør
50 g Gær
ca 500 g Hvedemel
1 Æg
Lidt Salt
Lidt Sukker

Pølser ( jeg bruger Steff Houlbergs brunchpølser)
Ketchup

Lun mælk og smør i en gryde. Smuldr gæren i en skål ( røremaskine, hvis man har en ) og opløs den i den lune mælke-smørblanding.
Tilsæt æg, hvedemel, salt og sukker. Ælt dejen godt igennem. Hæver et lunt sted i 20 min.

Slå dejen ud på et meldrysset bord og del den i 4 klumper.Hver klump rulles fladt ud i en cirkel ca. ½ cm tyk og deles i 8 trekanter. Put ketchup og pølse på den yderste kant og rul sammen til horn udefra og ind. Pensles med sammenpisket æg og efterhæver i 20 min.

Bages i en 225 grader varm ovn i ca 12 min :-)

Velbekomme




Ingen kommentarer:

Send en kommentar