fredag den 20. juli 2012

Skønne små kokostoppe

Ca. 20 stk.

250 gr rørsukker
250 gr kokosmel
1 vanillestang
4 mellemstore æg

100 gr mørk chokolade til at dyppe toppene i

Flæk vanillestangen og tag kornene ud. Rør kokosmel, rørsukker, vanillestang og æg sammen. Dæk skålen til og lad det hvilie på bordet i et kvarters tid.

Form toppene til små pyramider og bag dem i ca. 10 ved 175 grader.

Køl dem af og dyp i smeltet mørk chokolade. Holder sig fint i 4-5 dage i en kagedåse..... Hvis man kan holde fingrene væk ;)



Verdens Bedste Brownies

Smeltes i en gryde ;

120 gr mørk chokolade
125 gr smør
125 gr sukker
125 gr brun farin

Røres sammen i en skål

75 gr mel
1 spsk cacao
2 æg
½ tsk bagepulver
lidt salt
3 tsk vanillesukker
1 pose nødder

Bland derefter chokoladeblandingen i dejen

Brug ikke en for stor form, gerne en tærteform.
Bages ½ time og kun ½ time ;) ved 200 grader.... ikke varmluft

Køles af og skæres i små fine firkanter