tirsdag den 2. juli 2013

Heksen´s egen side: Knækbrød

Heksen´s egen side: Knækbrød: 2 dl vand 1½ tsk salt 1 1/4 dl olie 100 g hvedemel 100 g rugmel 1 tsk bagepulver 50 g havregryn 50 g græskarkerner 50 g hørfrø 50 g...

Heksen´s egen side: Skønne små kokostoppe

Heksen´s egen side: Skønne små kokostoppe: Ca. 20 stk. 250 gr rørsukker 250 gr kokosmel 1 vanillestang 4 mellemstore æg 100 gr mørk chokolade til at dyppe toppene i Flæk vani...

Heksen´s egen side: Lakridsmarengs

Heksen´s egen side: Lakridsmarengs: Opskrift til 18 store flotte marengs ( 2 bageplader) 4 Bæger pasteuriserede æggehvider 250 gr. sukker 250 gr. flormelis 8-10 tsk. lakri...

Heksen´s egen side: Glutenfri & fedtfri Bananmuffins

Heksen´s egen side: Glutenfri & fedtfri Bananmuffins: Ca. 12 stk. 3 æg 75 g rørsukker 75 g brun farin 200 g rismel 2 tsk bagepulver 3 stk modne  mosede bananer 2 spsk citronsaft ...

Glutenfri & fedtfri Bananmuffins

Ca. 12 stk.


3 æg

75 g rørsukker

75 g brun farin

200 g rismel

2 tsk bagepulver

3 stk modne  mosede bananer

2 spsk citronsaft

1 vanillestang

1 tsk kanel

Pisk æg og sukker luftigt.

Tilsæt rismel, bagepulver, citronsaft, kanel og vanillestang. Tilsæt de mosede bananer. 

Fordel dejen i muffinsforme. Fyld formene ca. 2/3 del op.

Bages ved 175 grader i ca 18 min. 













Heksen´s egen side: Gulerodshummus

Heksen´s egen side: Gulerodshummus: Gulerodshummus 1 ds. kikærter 5 kogte gulerødder 1-2 fed hvidløg ½ -1 tsk spidskommen ( kan udelades ) 1 tsk paprika 4 spsk oliv...

Gulerodshummus

Gulerodshummus

1 ds. kikærter

5 kogte gulerødder

1-2 fed hvidløg

½ -1 tsk spidskommen ( kan udelades )

1 tsk paprika

4 spsk olivenolie

1 spsk citronsaft

2½ spsk tahin

smag til med salt & friskkværnet peber

Kør det hele sammen i en foodprocessor eller med en minihakker





Heksen´s egen side: Pesto

Heksen´s egen side: Pesto: Pesto Denne pesto smager meget af parmesan, hvilket vi godt kan lide i min familie :-)...... 50 g valnødder ( pinjekerner og pekan nød...

Pesto

Pesto


Denne pesto smager meget af parmesan, hvilket vi godt kan lide i min familie :-)......


50 g valnødder ( pinjekerner og pekan nødder kan også bruges)

1 fed hvidløg 

100 g revet parmesan ( jeg bruger den ægte, parmigiano reggiano ) 

1 stort bundt basilikum

1 dl rapsolie ( olivenolie kan også bruges, så skal man bare være opmærksom            på at det størkner, når man opbevarer det på køl )

smag til med salt & peber

Det hele køres sammen i en foodprocessor eller minihakker

Rigtig god fornøjelse