tirsdag den 3. september 2013

Heksen´s egen side: Hindbærcupcakes med hindbærmousse

Heksen´s egen side: Hindbærcupcakes med hindbærmousse: Cupcakes 12 stk. 100 g friske hindbær 125 g blødt smør 150 g sukker 2 æg 1 stang vanille 1½ dl mælk ...

Hindbærcupcakes med hindbærmousse







  • Cupcakes 12 stk.
    100 g friske hindbær 125 g blødt smør 150 g sukker 2 æg 1 stang vanille 1½ dl mælk 150 g hvedemel 1½ tsk bagepulver muffinsforme af papir fast muffinform
    Hindbærmousse
    100 g friske hindbær 50 g flormelis 2 dl piskefløde 1 dl 38% creme fraiche ( skal være den fede )
    Start med at lave moussen...
    Kom hindbær i en gryde med 25 g flormelis. Varm forsigtig op og lad simre ved svag varme. Når de er møre, sigt dem da ned i en skål, mas med en spiseske, så det kun er kernerne der er tilbage i sigten. Pisk fløden med de sidste 25 g flormelis og vend cremefraiche og "hindbærsaften" i... Stil i køleskabet mindst ½ time.
    Cupcakes;
    Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør forsigitig vannille, mælk, mel go bagepulver i.. Vend hindbærrene i til sidst. Fordel dejen i muffinsformene. Bages ved 200 grader i ca. 20 min. Skal være helt afkølede inden de pyntes med hindbærmoussen.