Cupcakes 12 stk.
100 g friske hindbær
125 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
1 stang vanille
1½ dl mælk
150 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
muffinsforme af papir
fast muffinform
Hindbærmousse
100 g friske hindbær
50 g flormelis
2 dl piskefløde
1 dl 38% creme fraiche ( skal være den fede )
Start med at lave moussen...
Kom hindbær i en gryde med 25 g flormelis. Varm forsigtig op og lad simre ved svag varme. Når de er møre, sigt dem da ned i en skål, mas med en spiseske, så det kun er kernerne der er tilbage i sigten. Pisk fløden med de sidste 25 g flormelis og vend cremefraiche og "hindbærsaften" i... Stil i køleskabet mindst ½ time.
Cupcakes;
Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør forsigitig vannille, mælk, mel go bagepulver i.. Vend hindbærrene i til sidst. Fordel dejen i muffinsformene. Bages ved 200 grader i ca. 20 min.
Skal være helt afkølede inden de pyntes med hindbærmoussen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar